Monday, October 5, 2009

Luni

Lunea la faculta: 2xCurs + 2xSeminarii. Am stat de vorba cu Emisfera Dreapta (partea aia care se ocupa de integrale) si am cazut de acord ca Analiza si Algebra in aceeasi zi e prea mult. Asadar, in timp ce scriu aceste randuri, ma delectez cu ce a mai ramas din cafeaua ce-am baut-o azi de dimineata (cam 1/2 ceasca).

Deci cum e lunea la faculta?

Pai daca ai vointa, depasesti cele mai imposibile obstacole (gen cursul de Baze Matematice) :lol: Desigur, vointa deriva din cantitatea de cafea consumata. Matematic vorbind, am putea exprima vointa astfel V=n/C, unde n este numarul de cesti de cafea iar C este numarul de cursuri. Cu cat raportul este mai mare, cu atata vointa este mai mare :D

In general ziua de luni e obositoare dar prima parte e interesanta (mai ales daca nimeresti cu un prof bun care stie sa explice). Este multa mate dar si mult abstract (67%): Arhitectura Calculatoarelor, Bazele matematice ale Calculatoarelor, Algebra si Analiza. Dar atata timp cat la capatul cursurilor exista o cafea => :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Si cam asta e ziua de luni: multa oboseala.

No comments:

Post a Comment